Ваші враження

Ваше ім'я

Олег

Враження

Дуже гарне місто! Дуже чисте та зелене.
Особливо сподобалася Європейська площа , де можна дуже гарно відпочити та насолодитися особливою атмосферою міста!

Ваше ім'я

Жеграй О.І, вчитель початкових класів, батьки та учні 3 - В класу закладу "Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №26 ВМР"

Враження

Висловлюємо величезну подяку КП "Подільський туристично-інформаційний центр" за професійно організовану та дуже цікаву екскурсію для дітей та батьків до старовинної фортеці у м. Меджибіж.
Ми безмежно вдячні Роздорожнюк Оксані Іванівні, справжньому знавцю своєї справи, за чітку організацію нашої екскурсії та відповідальне ставлення до своєї роботи, людяне відношення до своїх клієнтів. Окремо хотілося б відзначити нашого екскурсовода – Федорук Юлію Григорівну за щиру передачу інформації, цікаву, змістовну бесіду, яка відповідала віковим особливостям дітей, вдало підібрані конкурси. Діти дізнались багато цікавого та повчального про історію рідного краю. Екскурсія для всіх промайнула, як одна мить! Всі повернулись із незабутніми враженнями.
У наступну свою подорож ми вирушимо тільки з КП "Подільський туристично-інформаційний центр"!

Ваше ім'я

Пожежне училище м.Вінниця

Враження

Щиро дякуємо КП "Подільському туристично-інформаційному центру" за чудову можливість дізнатись більше цікавої та корисної інформації про наше чудове мість. Бажаємо великої кількості вдячних слухачів! З нетерпінням чекаємо нових зустрічей!